Göran Johansson


Man utan större livskris

Jag heter Göran Johansson och är bosatt i Eskilstuna. Man kan säga att jag är född men ej infödd Eskilstunabo. Jag är verksam som facklig ombudsman för IF Metall Mälardalen (utgår från kontoret i Eskilstuna). Jag är en riktig föreningsmänniska vilket tyvärr fått till följd att jag nog är belamrad med några styrelseuppdrag för många.

Men det finns en del uppdrag jag gärna vill fortsätta med. Ett sådant är uppdraget  för ABF Sörmland – Eskilstunasektionen. ABF har en fantastisk verksamhet. Här möts unga och äldre, de som vill uttrycka sig konstnärligt eller vill lära sig om något ämne man tycker är viktigt. Jag är också ordförande för LO-kommittén Eskilstuna-Strängnäs.

Jag är medlem i det socialdemokratisa partiet och har uppdrag i lokala s-föreningar. Jag vill ha republik (är medlem i republikanska föreningen) och tycker att partiet (sossarna menar jag) någon gång verkligen borde driva frågan i en valrörelse. Jag har inga offentliga politiska uppdrag.

Åsikterna på denna blogg är helt och hållet mina egna.

Följ gärna mina övriga bloggar:

boklaadan.wordpress.com

62anskokbok.wordpress.com

Jag skriver även på blogg.ifmetall.se

  1. Ann-Sofie Wågström

    Hej Göran och välkommen till bloggosfären.

    Jag tycker inte att dina tankar är särskilt förvirrade.

    Hälsar
    Ann-Sofie

  2. Hallå där kolla in min med

  3. magnus70.wordpress.com

  4. Jo… – det är nog bra att det finns dom som fortfarande tror på demokrati

  5. Göran Johansson

    Ja, Josef, jag tror på demokrati! Jag är övertygad om att i debatt föds nya idéer. Jag vill inte ha nåt elitstyre som vissa högerkretsar önskar.

  6. Apropå debatt – så tror jag personligen ej alls på det.

    Däremot interaktiva Dialoger kan nog leda någonstans – är jag tämligen säker på. 💡 😉

  7. I’ll right away seize your rss as I can not find your email subscription hyperlink or e-newsletter service. Do you’ve
    any? Kindly let me know in order that I may subscribe. Thanks.

  8. Kan man verkligen använda dåtid i nutid när det gäller invandring ?kan man jämn-föra U.S.A med Svedala ? Vilka kom som flyktingar dåtid och vilka kommer i nutid ,vilka religion gällde dåtid och vilken gäller nu ,ett steg bakåt för Svensken och 2 steg framåt för invandraren så har situationen blivit idag i Sverige pgu flata politiker som inte vågar ta tag i saken LIKA FÖR ALLA Svenne som invandrare så slipper stat och kommuner problem . Stig.

  1. Ping: 2010 en översikt « Görans tankar och bagateller

Lämna en kommentar