Uträknad borgerlighet?


I DN/Ipsos senaste väljarundersökning framgår det att Socialdemokraterna ensamma är större än de två allianspartier som klarar riksdagsspärren. Det verkar som om Moderaternas taktiska omvändelse kring skattepolitiken (ännu?) inte har gett något genomslag i opinionen.

Det är klart att man ännu inte kan räkna ut de borgerliga partierna. Men klarar de inte att vända trenden i samband med debatten om den kommande vårbudgeten borde det innebära att vi kan se fram emot en ny regering i september.

En viktig kommande värdemätare att med spänning invänta är ju SCB:s väljarundersökning. Den kommer ju senare i vår och innebär den tydligaste värdemätaren för det aktuella opinionsläget.

Länkar: dn.se, di.se, SVT, Fokus, Aftonbladet ledare, di.se, di.se, dagens arena, dagens arena

Annonser

About Göran Johansson

En medelålders man boende i Eskilstuna. Jag är anställd som ombudsman på IF Metall Mälardalen. Gillar att tycka och tänka om fackliga och politiska frågor. Påstår dock inte att jag har facit på alla frågeställningar. Är organiserad socialdemokrat.

Posted on 1 mars, 2014, in Politiska funderingar and tagged , , , . Bookmark the permalink. Kommentarer inaktiverade för Uträknad borgerlighet?.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: