På söndag åker Stefan Löfven till Kärrtorp


Tolererar inte att demokratiska manifestationer och demonstrationer utsätts för våld och hot.

Aftonbladet rapporterar att Stefan Löfven kommer att delta i den demonstration som genomförs på söndag i Kärrtorp. Företrädare för de flesta av riksdagens partier kommer att vara på plats för att visa sitt stöd. Stefan kommer inte att hålla något tal då, som han säger, det är …

… inte vårt arrangemang, det är Linje 17:s. Men jag ska vara där tillsammans med dem. Jag vill väldigt gärna det.

Det är bra att företrädare för de partier som står för demokrati och människors lika värde deltar i demonstrationen. Det handlar om att motverka de mörkrets krafter som visade sitt otäcka tryne där för några dagar sedan. Men, framför allt, handlar det om att stödja de goda lokala krafter som tog det första initiativet.

Det är bra att Stefan Löfven deltar på söndag!

Länkar: Aftonbladet, dn.se, politism, politism

Om Göran Johansson

En medelålders man boende i Eskilstuna. Jag är anställd som ombudsman på IF Metall Mälardalen. Gillar att tycka och tänka om fackliga och politiska frågor. Påstår dock inte att jag har facit på alla frågeställningar. Är organiserad socialdemokrat.

Publicerat på 19 december, 2013, i Politiska funderingar och märkt , , , . Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för På söndag åker Stefan Löfven till Kärrtorp.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: