Stoppa riskkapitalbolag i vården!


Bort med riskkapitalbolagen!

SVT rapporterar att Folkpartiets ledning kommer att föreslå partiets landsmöte att stoppa riskkapitalbolag som ägare inom sjukvård och äldreomsorg. Jan Björklund säger att …

Vi vill ha bort riskkapitalbolagen som ägare eftersom att de är för kortsiktiga. De är enbart inne för att ägna sig åt spekulationer för några år och sedan sälja vidare. De är inte bra ägare.

Jan känner starkt stöd för denna linje inom Folkpartiet. Därmed skulle partiet ställa samma krav inom dessa branscher som man gjort vad gäller friskolor.

Månntro att Folkpartiet ändå har börjat manövrera för att kunna vara ett alternativ i en annan regeringsbildning efter nästa års val?

Om Göran Johansson

En medelålders man boende i Eskilstuna. Jag är anställd som ombudsman på IF Metall Mälardalen. Gillar att tycka och tänka om fackliga och politiska frågor. Påstår dock inte att jag har facit på alla frågeställningar. Är organiserad socialdemokrat.

Publicerat på 11 november, 2013, i Politiska funderingar och märkt , , . Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Stoppa riskkapitalbolag i vården!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: