De fyras gäng – den lösa alliansen


Vem/vilka ramlar ut ur Riksdagen?

Tidningen Expressen rapporterade häromdagen att de fyra alliansledarna uppträdde gemensamt under Moderaternas stämma. Tydligen blev detta ett uppskattat inslag bland de moderata stämmoombuden.

De fyra höll ett kort anförande med utgångspunkt från en fråga de ansåg vara betydelsefull (eller tilldelad). Jan Björklund roade sig och stämman med att ta en gruppbild på de fyras gäng. Bilden sändes till socialdemokraternas partiordförande Stefan Löfven med förhoppningen om att få se en bild på Stefans regeringsalternativ. Stefan replikerade med …

Kul att se att ni har roligt, opinionsläget till trots. Ni har väl inte glömt att över 400 000 svenskar är arbetslösa?

Vi kommer nog att få se mer sådant från den borgerliga regeringen. I bristen på andra argument kommer de att återupprepa mantrat om röd-grön splittring och höjda skatter och bidrag.

Denna borgerliga idéfattigdom kommer knappast att löna dem väl.

Länkar: Expressen, dn.se, Expressen

Fler som skrivit: Monica Green

Om Göran Johansson

En medelålders man boende i Eskilstuna. Jag är anställd som ombudsman på IF Metall Mälardalen. Gillar att tycka och tänka om fackliga och politiska frågor. Påstår dock inte att jag har facit på alla frågeställningar. Är organiserad socialdemokrat.

Publicerat på 19 oktober, 2013, i Politiska funderingar och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Jag satt och bläddrade bland TV kanalerna och fick av en händelse in TV 2 när Reinfeldt och de övriga statisterna i alliansregeringen tågade in.
    Mest märkbart var när Centerpartiets ledare Annie Lööf stod skrattande och nickande till varje ord som kom från Fredrik Reinfeldts mun.
    Med den prekära situation Annie Lööf och Centern befinner sig i skulle jag varken skratta eller le om jag varit i hennes kläder. Tydligen är hon naiv och förstår inte bättre.

%d bloggare gillar detta: