Fredrik – en stridshingst?


Stridshingst?

Statsminister Fredrik Reinfeldt verkar vara sugen på ett ordentligt nappatag i den kommande valrörelsen. Trots att opinionsläget inte är det bästa för alliansen. Ett par av partierna riskerar ju att hamna utanför riksdagen om opinionssiffrorna håller sig. Han säger till TT att han …

… är en stridshingst och bra på att kämpa. Jag känner stor lust för nu handlar det mycket om att förbereda oss för ett valår som jag tror blir väldigt spännande.

Det kommer alldeles säkert att bli en spännande valrörelse. Även om opinionsläget ser bra ut för de röd-gröna partierna är det inget som är självklart eller färdigt idag. Fredrik kommer alldeles säkert att galoppera framåt som en stridshingst utan att vika för några verklighetens argument.

Månntro att han kommer att rida rätt in i den hårda väggen?

Länkar: dn.se, SVT, SvD, SVT, di.se

Fler som skrivit: Badlands Hyena, Alliansfritt Sverige, Peter Högberg, Martin Moberg, Markus Mattila, Peter Johansson, Sjätte mannen, Ann-Sofie Wågström

About Göran Johansson

En medelålders man boende i Eskilstuna. Jag är anställd som ombudsman på IF Metall Mälardalen. Gillar att tycka och tänka om fackliga och politiska frågor. Påstår dock inte att jag har facit på alla frågeställningar. Är organiserad socialdemokrat.

Posted on 14 oktober, 2013, in Politiska funderingar and tagged , . Bookmark the permalink. Kommentarer inaktiverade för Fredrik – en stridshingst?.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: