Sökes: Partisekreterare (M)?


Gabba gabba hey!

Dagens Industri skriver om interna problem på Moderaternas partikansli. Enligt tidningen fungerar inte arbetet särskilt väl på det centrala kansliet. Måltavla för kritiken är den tämligen nytillträdde partisekreterare Kent Persson.

Kent kallades in efter att man avpolleterat Sofia Arkelsten. Kents uppgift var väl att städa upp efter Sofia och få arbetet att föras åt rätt håll. Enligt tidningen har väl det fungerat ”så där”. En anonym källa meddelar tidningen att …

Det finns inget förtroende kvar för Kent Persson. Det är riktigt illa.

Enligt tidningen har alla problem inneburit att Moderaterna ligger efter med kampanjarbetet inför det kommande valet. Till det kommer att partiet tydligen har problem med ekonomin.

Nåväl, partiet kommer säkert att lösa detta. De eventuella interna problem som Moderaterna lever med ger bara litet extra krydda åt den valrörelse som ju redan startat. Det ska ändå bli litet spännande att följa detta det största av alliansens partier.

Länkar: di.se, di.se, dagens arena, di.se

Fler som skrivit: Martin Moberg, Peter Johansson, Alliansfritt SverigeAlliansfritt SverigeAlliansfritt SverigeAlliansfritt Sverige, Den sjätte mannen

Annonser

About Göran Johansson

En medelålders man boende i Eskilstuna. Jag är anställd som ombudsman på IF Metall Mälardalen. Gillar att tycka och tänka om fackliga och politiska frågor. Påstår dock inte att jag har facit på alla frågeställningar. Är organiserad socialdemokrat.

Posted on 8 oktober, 2013, in Politiska funderingar and tagged , , . Bookmark the permalink. Kommentarer inaktiverade för Sökes: Partisekreterare (M)?.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: