Angeles fick silkessnöret


En sammanhållen bedömning!

Arbetsmarknadsminister Hillevi Engström har efter en sammantagen bedömning funnit att Arbetsförmedlingens generaldirektör ska lämna sitt uppdrag med omedelbar verkan.

Det innebär i praktiken att Angeles Bermudez-Svankvist kommer att fortsätta få lön under det år hon har kvar på sitt förordnande. I sådana här fall säger regeringen att man ska utnyttja en persons kompetens till andra uppgifter.

Eftersom styrelsen för myndigheten och dess generaldirektör kommit på kant med varandra var det väl enklast att bort chefen. Regeringen kommer väl att på lämpligt sätt ta hand om Angeles för de tjänster som hon, trots allt, gjort för regeringen.

Förändringen kommer ju inte att påverka inriktningen på arbetsmarknadspolitiken eller det uppdrag som Arbetsförmedlingen har inom den.

Länkar: dn.se, vlt, SvD, ekuriren, dn.sedn.sedn.se, SVT, di.sedn.sedn.sedn.se, di.sedn.se, SVT, Ekot, Ekot, Ekot, Aftonbladet ledare, Publikt, Publikt, Arbetet

Fler som skrivit: Ann-Sofie Wågström

Annonser

About Göran Johansson

En medelålders man boende i Eskilstuna. Jag är anställd som ombudsman på IF Metall Mälardalen. Gillar att tycka och tänka om fackliga och politiska frågor. Påstår dock inte att jag har facit på alla frågeställningar. Är organiserad socialdemokrat.

Posted on 25 augusti, 2013, in Politiska funderingar and tagged , , , . Bookmark the permalink. Kommentarer inaktiverade för Angeles fick silkessnöret.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: