Det är fritt fram att spendera hur mycket man vill


Dagens Nyheter skriver att det sedan 2007 inte finns några formella bestämmelser som reglerar myndigheters representation. Tomas Kjerf, utredare på Ekonomistyrningsverket, säger till tidningen att …

Det är bara att härja fritt och stå för det.

Med det menar han väl att myndigheterna får lägga så mycket man önskar på representation bara man sedan kan möte medborgarna och stå pall för frågor och synpunkter. Det ska förstås finnas uttalade regler för vad som är tillåtet och vad som inte är det. Tomas säger till tidningen att det är ganska allvarligt att man brutit mot de egna bestämmelserna. Det är ju ganska lätt att hålla med om!

Länkar: dn.se, dn.se, Ekot, SVT

Andra som skrivit: Peter Johansson, Ann-Sofie Wågström, Alliansfritt Sverige, Mario Matteoni

Om Göran Johansson

En medelålders man boende i Eskilstuna. Jag är anställd som ombudsman på IF Metall Mälardalen. Gillar att tycka och tänka om fackliga och politiska frågor. Påstår dock inte att jag har facit på alla frågeställningar. Är organiserad socialdemokrat.

Publicerat på 31 juli, 2012, i Blandade funderingar, Politiska funderingar och märkt , . Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Det är fritt fram att spendera hur mycket man vill.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: