Ett tydligt alternativ till regeringens låtsaspolitik


På SVT Debatt levererar idag Ylva Johansson och Maria Stenberg (bägge (S) ett tydligt alternativ till den borgerliga regeringens (så kallade) satsning på att minska arbetslösheten för unga vuxna. Ylva och Maria presenterar en betydligt positivare syn på hur man kan göra ungdomar färdiga för anställning och inträde på arbetsmarknaden. De avslutar sitt inlägg med den retoriska frågan …

När regeringen väljer att försämra anställningstryggheten ytterligare för ungdomar vill vi socialdemokrater istället satsa på kunskap och kompetens. I grunden handlar det om vilken framtid vi väljer: skall vi konkurrera med kompetens eller med låga löner?

Jag väljer – kompetens!

Om Göran Johansson

En medelålders man boende i Eskilstuna. Jag är anställd som ombudsman på IF Metall Mälardalen. Gillar att tycka och tänka om fackliga och politiska frågor. Påstår dock inte att jag har facit på alla frågeställningar. Är organiserad socialdemokrat.

Publicerat på 28 november, 2011, i Arbetsmarknadspolitik, Fackliga frågor, Politiska funderingar och märkt , . Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Ett tydligt alternativ till regeringens låtsaspolitik.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: