OK att ”bjuda” kungafamiljen


Fredrik Reinfeldt kommer inte att verka för att göra det olagligt att bjuda/muta kungafamiljen. Det kommer knappast regeringsalternativet att göra heller. Det är, med andra ord, helt OK för de rika och betalningsvilliga att skaffa sig fördelar genom att ”bjuda” de kungliga på vissa tjänster.

Det är beklämmande!

Annons

Om Göran Johansson

En medelålders man boende i Eskilstuna. Jag är anställd som ombudsman på IF Metall Mälardalen. Gillar att tycka och tänka om fackliga och politiska frågor. Påstår dock inte att jag har facit på alla frågeställningar. Är organiserad socialdemokrat.

Publicerat på 13 september, 2010, i Republik. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Ni har avskaffandet av kungahuset i partiprogrammet, varför vågar ni inte driva det? Rädd att stöta er med väljare? Är det så man skall tänka, rädda röster och inte vara ärlig med sin politik?

    • Göran Johansson

      Jag försöker driva på. Men det är klart att det handlar om taktik. Jag vill att detta blir en valfråga.

  2. Du kommer garanterat att stå på dig i detta viktiga ärende, egentligen så förstår jag ju inte varför man ska bry sig.

    Hur är det i din egen butik, är det hamburgare o strips på drive thru, när fredagen kommer. Ärligt talat visst finns de viktigare spörsmål på agendan!

%d bloggare gillar detta: