Skam går på torra land


Kristdemokraterna i det sörmländska landstinget har valt ett ganska högt tonläge i anledning av den, så kallade, arvodesröran. Man hoppas att väljarna ska ha glömt bort att man själva satt vid makten för bara en kort stund sedan.

Ehuru själv icke särskilt religiös har jag förstått att det finns ett talesätt som lyder ungefär som följer. ”Den som är fri från synd kastar första stenen.” Det är ganska beklämmande att ett parti som själv nyligen suttit vid köttgrytorna försöker vinna fördel av det skedda. De har själva varit en del av den kultur de nu kritiserar. För att inte tala om ansvaret för det ekonomiska moras som landstinget befann sig i när man var den ansvarige för sjuk- och hälsovården.

Vet hut – sjufalt hut!

Alliansfritt Sverige, PeO Wågström och Ann-Sofie Wågström har skrivit i detta ärende.

Om Göran Johansson

En medelålders man boende i Eskilstuna. Jag är anställd som ombudsman på IF Metall Mälardalen. Gillar att tycka och tänka om fackliga och politiska frågor. Påstår dock inte att jag har facit på alla frågeställningar. Är organiserad socialdemokrat.

Publicerat på 8 september, 2010, i Fackliga frågor, Politiska funderingar. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Ja det verkar vara tur/skicklighet att man inte blev politiker iaf. Ni verkar ju helt sanslösa hela högen. Skäller på varandra, o själva är ni så väldigt duktiga, inte minst att greja lönerna. Hoppas ni får en fin framtid, ni grejar nog det…

    • Göran Johansson

      Jag kan meddela dig att jag inte tar emot några politiska arvoden och inte heller kommer att göra det efter valet. Men jag ogillar djupt KD:s hycklande i denna fråga.

  1. Ping: Ta ner skylten KD. « PeoWagstrom's Weblog

  2. Ping: Sanningen om samhället – 2010-09-09 FM

%d bloggare gillar detta: