Göran Hägglunds twittrande


Under partiledardebatten i riksdagen utnyttjade KD:s partiordförande sin möjlighet att sprida sina åsikter via Twitter. Enligt vad flera tidningar rapporterar var flera av hans kommentarer mindre smickrande omdömen om Mona Sahlin. Enligt Göran var Mona både ”okunnig” och ”förutsägbar”. Det må han ju tycka. Göran kan ju knappast anses som något sanningsvittne i detta avseende. Göran och Mona står ju på varsin sida om den ideologiska gränsen i svensk politik.

Det är säkert som så att flera av Görans åsikter kan anses som både förutsägbara och okunniga från ideologiska motståndare till KD:s politik.

Jag ska inte här betygsätta Kristdemokraternas politik på annat sätt än att jag inte delar huvuddelen av deras åsikter. Däremot är det ju viktigt att vara hövliga och korrekta mot varandra i den politiska debatten – även om man inte delar varandras politik.

Det hoppas jag att även Göran Hägglund kan hålla med om.

Annonser

Om Göran Johansson

En medelålders man boende i Eskilstuna. Jag är anställd som ombudsman på IF Metall Mälardalen. Gillar att tycka och tänka om fackliga och politiska frågor. Påstår dock inte att jag har facit på alla frågeställningar. Är organiserad socialdemokrat.

Publicerat på 21 januari, 2010, i Blandade funderingar. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Göran Hägglunds twittrande.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: