Tokstressad!


… är en bok som snälla arbetsgivaren försett mig med. Alla lokalombudsmän har fått genomgå en friskvårdssatsning under året. Själv deltog jag i slutet av januari och kommer i mitten av oktober delta i det andra steget. Boken är skriven av Tomas Danielsson. Tomas är föresläsare på området och hjälper organisationer och enskilda att hantera stress. Tomas deltog i utbildningens första steg med ett ganska inspirerande föredrag. Han tillhör dem som undviker att skriva en på näsan hur man ska göra. Det ligger i hög grad hos mig själv att hantera stressiga situationer och att undvika onödig stress (tokstress).

Boken är väl ett sammandrag av hans föresläsningar och en redovisning av hans erfarenheter. Det är en ganska lätt tillgänglig skrift med en del handfasta råd och beskrivningar av vanliga situationer.

Om Göran Johansson

En medelålders man boende i Eskilstuna. Jag är anställd som ombudsman på IF Metall Mälardalen. Gillar att tycka och tänka om fackliga och politiska frågor. Påstår dock inte att jag har facit på alla frågeställningar. Är organiserad socialdemokrat.

Publicerat på 29 augusti, 2009, i Litteratur jag läst. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Tokstressad!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: